Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Grrr!

07 april 2014
Ik had een heel verhaal getypt maar dat is verdwenen....

Kort even het verhaal opnieuw...

Max is ondertussen alweer twee en een echte peuter. Hij gaat twee dagdelen naar de peuterspeelzaal en vindt het zo leuk dat hij aan het eind niet meer mee naar huis wil.
Ook hebben we een nieuw huisgenootje. Kareltje konijn. Max, Sjors en Kareltje zijn dikke vrienden! 

Schandalig lang geleden!

24 juni 2013
Weer een tijd geleden dat we hier iets geschreven hebben over ons Max.
Alles gaat goed met Max. Hij is lekker ondernemend en haalt veel streken uit.

Sinds een paar weken slaapt Max ook in een Juniorbedje. Hij deed het gelijk goed! De allereerste keer wilde hij eruit klimmen maar dat ging niet zo goed met slaapzak dat hij viel. Daarna niet eens meer geprobeerd en wacht hij netjes tot wij er zijn. Zonder slaapzak gaat het helemaal goed. Het slapen ging al goed maar nu  nog beter in dit bedje. Ons Max wordt groot....Afgelopen weekend zijn Max en ik met Marina een weekendje naar Renesse geweest. Max vond de zee super interessant en was ook steeds boos als hij weer mee naar de camping moest. Hij heeft een berg schelpen verzameld voor thuis.

Potje!

08 april 2013

Max zit regelmatig op zijn potje met het verschonen van zijn luier. Beetje bekend maken met... Afgelopen woensdag gaf hij  na het slapen zelf aan op het potje te willen. En hij deed een grote plas! Trots dat hij en ik waren! De ochtend erop nog een keer. Dus maar besloten om hem er nu maar regelmatig op te zetten. Gisteren moest hij poepen dus ik vraag aan hem, wil je op het potje poepen? Hij  "rende" naar de deur om op dat potje te kunnen. Een keuteltje in zijn luier en de rest op het potje! Ondertussen net als papa een puzzeltje maken (lees zijn buik onder tekenen...). Later op de dag ook nog een plas op het potje.
Net gaf hij weer aan dat hij moest poepen. Dus weer snel naar het potje toe. Deze keer vond hij het wel spannend. Er zat nog niets in zijn luier. Maar ja hoor daar kwam het beloningsmuziekje! Meneer had een grote boodschap op zijn potje gedaan! Super goed van ons kleine manneke!

Vorige week zijn we met Pasen lekker het weekend weg geweest met Familie vd Boogaard. We hadden zelfs sneeuw.... Op zaterdag zijn we naar Noorderdierenpark in Emmen geweest. Max heeft alleen bijna de hele tijd liggen slapen. Zondag hebben ze samen paaseitjes gezocht en zijn we lekker wezen uit eten.
Gisteren was het lekker zonnig en weer wat warmer en zijn we gezellig naar het Safaripark geweest. Heerlijk nu om te doen nu Max zelf ook rond kan stappen daar. Daarna thuis de zandbak voor hem gevuld. We hebben een heerlijke dag gehad samen.

Een grote boef!

12 maart 2013

Ons Max wordt een steeds grotere boef....de streken die hij uithaalt...en rennen dat hij kan als hij weer iets doet dat niet mag!
Hij komt ook steeds vaker een knuffel halen en gaat dan weer spelen. Best schattig! Of hij komt lekker bij je liggen.
Max heeft er een handje van om zijn knuffels uit de wasmachine te halen als deze daarin zitten en de was nog niet aan staat. En boos dat hij wordt als ze terug moeten. Dan gaat hij driftig op de grond liggen en schreeuwen!
Hij kan tegenwoordig makkelijker duidelijk maken wat hij wil. Begint steeds meer kleine woordjes na te zeggen en ligt in een deuk als hij een scheet laat. Heerlijk kind!

Zaterdag is hij een dagje bij Tante Karin gaan spelen. Max heeft zich daar super vermaakt met Thijs en Lieke. Wel maakt hij al Thijs zijn Lego bouwwerken kapot en daar is Thijs niet blij mee...wat goed te snappen valt. Zitten ze te Wii-en probeerd Max met de telefoon mee te doen....en dat soort streken.

Gister ook even naar het consultatiebureau geweest om te meten en wegen. Hij is nu 76 cm en 8900 gram.

Tijdje terug heb ik een tafeltent gemaakt voor Max. Hij vindt het erg leuk maar heeft er een handje van om door de ramen naar binnen en buiten te gaan...en zo goed zijn mijn naaikunsten nog niet dat dat kan....binnenkort even extra stikken maar.....Van het weekend hebben we oude tuinkussens erbij gedaan zodat hij lekker kan liggen. Nou dat was een succes! Meneer pikte steeds zijn knuffels uit de wasmachine om lekker op de kussens te gaan liggen chillen....

1 jaar!!!

13 februari 2013
Gisteren was het dan zo ver! Ons Max alweer 1 jaar!!!
Maandagavond hadden Joep en ik de huiskamer al voor hem versierd. Toen Max gisterochtend beneden kwam wist hij niet waar hij kijken moest. Hij vond het super. Na het ontbijt tijd om ons cadeautje open te maken! En daarna tijd om naar de Hema te gaan en het gebak op te  halen.
Na zijn middagslaap begon het feestje.
Van Oma José, Opa Ad, Tante Karin, Ome Patrick, Thijs en Lieke heeft hij een watertafel gekregen om straks met het mooie weer buiten mee te spelen. Binnen zonder water is het ook een succes. Max speelt nergens anders meer mee.... Van Opa Jack en Oma Riki heeft Max mooie nieuwe schoenen gekregen. Met harde zool want hij loopt nu zo goed dat dat wel kan. Maar dat is wel even wennen haha zo'n mooi gezicht hoe hij nu rond loopt....
Het feest gister was druk maar gezellig. Max vond het allemaal even interessant en heeft gezellig gespeelt met Thijs, Lieke, Maud, Lieke, Xander en Evi. De taart was ook zo op en hij heeft de hele middag gesnoept van de chips.
Hij lag uitgeteld in bed gister en is net alweer vroeg naar bed gegaan...hij was op!
Zondag nog zo'n gezellige dag met een feestje voor zijn verjaardag!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.